Säännöt

Forge of Empires - Pelin Säännöt

§1 Yksi tili per pelaaja

Jokaisella pelaajalla saa olla vain yksi tili kussakin maailmassa. Jokaisella tilillä saa olla vain yksi käyttäjä ja useamman pelaajan pelaaminen samalla tilillä on kiellettyä. Salasanan jakaminen on kiellettyä. Useiden tilien tekeminen samaan maailmaan on ehdottomasti kiellettyä.

Esimerkkejä:

 • On kiellettyä luoda useita tilejä samaan maailmaan mistään syystä

 • On sallittua käyttää samaa tiliä useissa maailmoissa

 • On sallittua pelata useilla eri tileillä eri maailmoissa, mutta ei koskaan samassa maailmassa

 • On kiellettyä kirjautua mille tahansa tilille, jota et omista.

 • On kiellettyä pelata jonkun toisen pelaajan puolesta, jos he ovat jostain syystä poissa tai muusta syystä.

 • Tilille murtautuminen tai kirjautumistietojen kalastelu on ehdottomasti kiellettyä.

 • On kiellettyä kysyä toisen pelaajan kirjautumistietoja

§2 Laitteen tai Internet-yhteyden jakaminen

Kaksi tai useampi pelaajaa voi pelata samalta laitteelta tai Internet-yhteydellä, kunhan jokainen pelaaja hallinnoi vain yhtä tiliä.

Esimerkkejä:

 • Sinulla ja veljelläsi voi olla omat tilit, kunhan molemmilla on pääsy vain omaan tiliinsä

 • On sallittua kirjautua koulusta tai töistä, kunhan vain sinulla on pääsy tilillesi

§3 Kommunikaatio

InnoGames ei hyväksy mitään julkaisua jota Forge of Empires tiimi pitää laittomana, loukkaavana, hyökkäävänä, uhkaavana, hyväksikäyttävänä, seksuaalisena, pornograafisena (sisältäen, mutta ei rajoittuen, piirrokset ja animaatiot), poliittisesti äärimielisenä, uskonnollisesti fanaattisena, nuorisoa vaarantavana, rasistisena, huumeiden- tai alkoholinkäyttöä vähättelevänä tai edistävänä. Linkitys edellä mainitun kaltaiseen materiaaliin on myös kiellettyä.

Muiden pelaajien spammaus joko viesteissä tai chatissa on loukkaavaa eikä sitä hyväksytä. On sääntöjenvastaista esiintyä ylläpitona tai tukihenkilönä tai vihjailla tuntevansa näitä saadakseen toisen pelaajan toimimaan halutulla tavalla.

Esimerkkejä:

 • On kiellettyä käyttää asiattomia nimiä

 • On kiellettyä mainostaa muita pelejä, lähettää asiatonta sisältöä peliin tai linkittää näihin. Myös linkitys erinäisiin rahantekosivustoihin tai kilpailijoiden peleihin on kielletty.

 • On sallittua kutsua toista pelaajaa aloittelijaksi ja kritisoida heidän pelityyliään käyttäen asiallista kieltä.

 • On sallittua esittää uhkauksia pelin sisäisessä kontekstissa, esimerkiksi sanoa että hyökkäät toisen pelaajan kaupunkiin ellei tämä anna tutkimuspisteitä. On kuitenkin kiellettyä sanoa että etsit toisen pelaajan käsiisi ja mukiloit tämän ellei tämä anna tutkimuspisteitä

 • Kokonaan isoilla kirjaimilla kirjoittaminen tai saman viestin jatkuva spammailu on kielletty chatissa

 • Pelaajien turvallisuuden vuoksi nimiä, jotka ovat joko koko oikea nimi tai sähköpostiosoite, ei suositella.

 • Muiden pelaajien yllyttäminen sääntörikkomuksiin on kiellettyä

§4 Kieli

Tämä Forge Of Empires palvelin on suomenkielinen. Muiden kielten käyttö pelissä on kiellettyä. Tämä koskee kaikkea viestintää. Kaiken viestinnän tulee tapahtua suomen kielellä. On sallittua käyttää lyhyitä, yleisesti tiedettyjä vieraskielisiä ilmaisuja kunhan tämä on käännetty suomeksi ilmaisun välittömässä läheisyydessä. Nimiä ei tarvitse kääntää.

Tukipyynnöt pitää tehdä suomeksi, muuten niihin ei välttämättä vastata.

§5 Tilien ja timanttien siirto

Pelaaminen kaupallisessa tarkoituksessa on kiellettyä. Tilien tai tilien osien osto, myynti tai vaihto timantteihin tai muuhun ulkoiseen hyödykkeeseen (kuten rahaan yms.) on kielletty. Tili voidaan luovuttaa toiselle henkilölle ilmaiseksi. Tuen pitää kuitenkin hyväksyä tämä ennen omistajanvaihdosta. Kaupankäynti eri maailmojen välillä on myös kiellettyä. Timantteja voi käyttää vain tilillä joka on ostanut ne. Timanttien siirto toiselle tilille ei ole mahdollista.

§6 Botit ja skriptit

Bottien ja skriptien käyttö on ehdottomasti kielletty.

Esimerkkejä:

 • On ehdottomasti kielletty käyttää botteja ja skriptejä jotka keräävät tuotantosi automaattisesti

 • On kielletty käyttää botteja/skriptejä jotka vähentävät klikkausten määrää

 • Premium – toimintoja jäljittelevien tai epäreilun edun antavien ohjelmien käyttö on kielletty

§7 Bugit

Jokaisen pelaajan tulee ilmoittaa pelissä havaitsemansa bugit välittömästi ylläpidolle. Mikäli pelaaja löytää pelistä bugin, sen käyttö edun saavuttamiseksi on kielletty. Jos huomaat että joku pelaaja käyttää bugia hyväkseen, sinun täytyy ilmoittaa tästä tukipyynnöllä. Typoja ja kirjoitusvirheitä
ei ole pakko ilmoittaa, mutta se on suositeltavaa.

§8 Tilien edistäminen toisilla tileillä

Aputilien käyttö tai tietoinen hyötyminen aputileistä on kielletty. Aputili on tili, jonka päätarkoitus on muiden pelaajien pelin edistäminen oman edistymisen kustannuksella. Tämä tarkoittaa että tiliä ei saa käyttää pelkästään muiden edistämiseen, eikä pelaaja saa hyötyä tietoisesti aputileistä.

§9 Muut säännöt

Kohtele muita Forge of Empires yhteisön jäseniä kunnioituksella. Noudata sääntöjä luodaksesi mukavan ja reilun peliympäristön kaikille. Forge of Empiresin Suomen Community Managerilla on viimeinen sana kaikissa sääntötulkinnoissa. Hänen tulkintansa säännöistä on lopullinen.

Forge of Empires tiimi pidättää oikeuden poistaa kenet tahansa pelistä. Estoista voi tehdä tehdä vetoomuksen tukijärjestelmässä. Huomaathan että voimme poistaa peliesineitä rangaistuksena eikä timantteja palauteta pelaajille, jotka estetään sääntöjen rikkomisen vuoksi.

Jos epäilet jonkun rikkovan sääntöjä, voit ilmoittaa tästä ylläpidolle klikkaamalla pelissä oikeaa nappia ja valitsemalla tukipyynnön.

Tietoinen hyötyminen jonkun muun sääntörikkomuksesta on kielletty. Jos luulet hyötyneesi sääntörikkeestä, sinun tulee ilmoittaa tästä tukipyynnöllä. Loukkaava kielenkäyttö tukihenkilöitä kohtaan tai tukijärjestelmän väärinkäyttö ovat kiellettyjä. Näitä sääntöjä voidaan sopeuttaa eri tilanteisiin reilun pelin säilyttämiseksi pelissä.

§10 Tilin poistuminen

Pelitilit voidaan poistaa maailmasta 30 päivän toimettomuuden jälkeen. Huomaa että timantit eivät häviä vaikka pelaajalla ei olisi tiliä yhdessäkään maailmassa, ellei pelaaja erikseen pyydä täydellistä poistoa.


Sääntöjä muokattu viimeksi 1.9.2015

Maailman valinta

Tervetuloa takaisin, .

Olet jo pelannut näissä maailmoissa:
  Pelaa uudessa maailmassa, jossa et ole vielä käynyt

   Etkö ole ?

   Kirjaudu ulos

   blaaah