Perusteet

Tervetuloa Forge of Empiresiin! Hallitse mahtavaa valtakuntaa: Rakenna kaupunkiasi, johdata se onnistuneesti eri aikakausien halki, tutki teknologioita, valloita maailma ja kukista vastustajasi. Tästä oppaasta saat apua matkallesi - Löydät täältä tietoja pelistä, vihjeitä ja erilaisia taulukoita.

Pelin tarkoitus

Tie menestykseen vaatii resurssien viisasta käyttöä - vain tasapainottamalla tulot ja menot voit avata uusia teknologioita, parantaa kaupunkiasi ja saavuttaa menestyksen.

Aikakaudet

Aloitat pienen heimon johtajana. Ajan kuluessa kehität itseäsi - tutkit uusia teknologioita, valloitat alueita ja kuljet pronssiajan, rautakauden, keskiajan eri osien, siirtokunta-ajan ja teollisen ajan halki. Saavutat uuden aikakauden avaamalla tämän aikakauden teknologian tutkimuksessa. Kun pääset uudelle aikakaudelle saat uuden päärakennuksen vanhan tilalle. Saat myös muutaman rakennuksen uudelta aikakaudelta, jotka voit rakentaa ilman erillistä tutkimista.

Mannerkartta

Kaupunkisi kehittäminen ja hallitseminen ei ole kaikki. Mannerkartalla voit laajentaa valtakuntaasi valtaamalla sen provinssi provinssilta. Se kannattaa, sillä kartalta löydät arvokkaita palkintoja. Kartta on jaettu aikakausittain osiin. Yleensä eteneminen kartalla tapahtuu samaa tahtia teknologisen kehityksen kanssa, mutta voit myös edetä kartalla nopeamminkin. Ja katso - tämän mannerkartan tuolla puolen on kokonaan uusi maailma.

Pelaajat

Pääsääntöisesti, pelaat omassa kaupungissasi ja mannerkartalla, mutta vuorovaikutus muiden pelaajien kanssa on elinehto menestykselle ja hauskanpidolle pelissä. Voit käydä kauppaa, vierailla muiden kaupungeissa tukemassa heitä tai viedä armeijasi taistelukentälle muiden armeijoita vastaan ja ottaa osaa turnauksiin. Viimeiseksi voit rakentaa kuuluisia ja harvinaisia historiallisia rakennuksia, mutta näiden rakentamiseen tarvitset erittäin todennäköisesti naapureidesi ja ystäviesi apua.

Maailman valinta

Tervetuloa takaisin, .

Olet jo pelannut näissä maailmoissa:
  Pelaa uudessa maailmassa, jossa et ole vielä käynyt

   Etkö ole ?

   Kirjaudu ulos

   blaaah