Sektorit

Voit katsoa sektorin tietoja pitämällä hiirtä sen päällä provinssikartalla. Kun hallitset sektoria, saat sen 'vallan', jonka näet sektorin tiedoista. Eri sektorit antavat eri määrän valtaa ja sen avulla voit kartuttaa kiltasi kokemusta joka taas johtaa kiltasi tason nousuun.

VIHJE: Sektori jossa on paljon puita antaa enemmän valtaa kuin vähäpuinen sektori.

Näet killan koordinaatit (helpottavat koordinointia), vallan ja jos sektoria piiritetään tiedot mahdollisesta piirittäjästä.

Sektorivalinnat

Kun klikkaat sektoria, näkyvät valinnat riippuvat siitä omistatko sektorin, omistaako sen toinen kilta tai NPC (jolloin vaihtoehtoja ei ole). Kuvassa sektorin valinnat kun kiltasi omistaa sektorin.


Klikkaamalla Profiili kohtaa pääset kiltasi profiiliin, ja Killan sijoitus vie sinut kiltojen sijoituksiin.

Siirrä päämaja

Joka päivä, tukibonus jaetaan ensin päämajaan, joka saa vahvimman bonuksen, ja sen jälkeen viereisiin sektoreihin päämajasta ulospäin. Tämä tekee päämajasta strategisen keskuksen jota kiltasi saattaa haluta siirtää. Klikkaamalla siirrä päämaja - painiketta siirtää sen haluamaasi paikkaan, mutta tämän voi tehdä vain kerran päivässä. Huomaa että sektoreiden tuet muuttuvat vasta päivittäisen laskennan yhteydessä.

Anna vapaus

Jos sektori ei ole enää strategisesti tärkeä killallesi, voit antaa sille vapauden. Tällöin sektori siirtyy NPC:n hallintaan ja kiltasi saa tavaroita palautuksen. Näiden määrä riippuu kiltasi alueen koosta ja laitettujen piiritysarmeijoiden määrästä. Huomaa että luotettu pelaaja voi tehdä vain 4 vapaudenantoa päivässä.

Sektorin valloitus

Mene vihollissektoriin klikkaamalla sitä kartalla ja valitsemalla 'näytä sektori' (ohita yämä vaihe kun menet NPC:n omistamaan sektoriin) ja tämä vie sinut armeijan hallintaan. Oikeassa ylänurkassa on paikka johon voit laittaa armeijasi sektorissa. Armeijan voit sijoittaa kahteen eri paikkaan; joko piirittämään (jos et omista sektoria) ja puolustusarmeijaksi (jos omistat sektorin). Koska haluamme valloittaa sektorin, asetamme armeijan piiritysarmeijaksi.

Piiritysarmeijan asettaminen

Ennen kuin voit aloittaa hyökkäämään, sinun pitää ensin asettaa piiritysarmeija. Kiltasi piiritysarmeijan asettaminen maksaa tavaroita. Tarvittavan määrän näet pitämällä hiirtä sijoituspainikkeen päällä.


Sektoriin hyökkääminen

Kun olet asettanut piiritysarmeijan haluamaasi sektoriin, voit aloittaa hyökkäämisen! Yksittäinen hyökkäys tuskin riittää, tulet tarvitsemaan useita peräkkäisiä hyökkäyksiä saadaksesi sektorin haltuun. Sinun täytyy käyttää omaa armeijaasi hyökkäämiseen, et voi hyökätä piiritysarmeijalla.

Klikkaa punaista puolustuskuvaa armeijanhallintaruudulla nähdäksesi vihollisen puolustusarmeijat.

Yhdellä sektorilla voi olla jopa 8 eri puolustusarmeijaa, ja sinun pitää kukistaa ne kaikki saadaksesi sektorin haltuusi. Kuvan tapauksessa puolustusarmeijoita on kaksi. Joka kerta kun hyökkäät, taistelet satunnaista puolustusarmeijaa vastaan (et voi valita armeijaa jota vastaan taistelet). Armeijan ikonin alla näet sen terveyden. Kuvan armeijoilla on 8 ja 9 terveyttä, joka tarkoittaa että ne pitää voittaa yhteensä 17 kertaa jotta ne poistuvat pysyvästi.

Kun olet tuhonnut kaikki vihollisarmeijasi, piiritysarmeijasi siirtyy sektorin ensimmäiseksi puolustusarmeijaksi.

VIHJE: Kun olet voittanut puolustusarmeijan ensimmäistä kertaa, armeijan yksiköt tulevat näkyviksi kun pidät hiirtä armeijan kuvakkeen päällä. Kun armeija on vaurioitunut, sen yksiköt näkyvät kaikille.

Toinen kilta on asettanut piirityksen sektoriin jonka haluan / omistan

Voit huomata että toinen kilta on asettanut piirityksen sektoriin jonka haluat tai joka kuuluu killallesi. Kaikkea ei ole menetetty! Voit hyökätä ja tuhota vihollisen piiritysarmeijoita samaan tapaan kuin puolustusarmeijoita. Hyökkäät vain piiritysarmeijan kimppuun puolustusarmeijan sijaan valitsemalla välilehden jossa on ristiin laitetut miekat ennen hyökkäystä, jolloin tulet hyökkäämään piiritysarmeijan kimppuun.

Sektorin valloituksen jälkeen.

Kun olet valloittanut sektorin se on turvassa hyökkäyksiltä tietyn ajan, seuraavaan laskentaan asti jonka ajankohdan näet yläreunan laskurista. Kun laskuri saavuttaa nollan, päivä päättyy ja päivän tulokset lasketaan. Samalla myös suojaukset poistetaan.

Sektorin puolustus

Joka päivä kun laskuri saavuttaa nollan, edellisen päivän tulokset lasketaan. Sinun tulee omistaa sektori laskuhetkellä jotta se lasketaan mukaan. Niinpä sinun tulee pitää kiinni sektoreista, ainakin laskentaan saakka.

Kun valloitat sektorin aloitat vain yhdellä puolustusarmeijalla (entinen piiritysarmeija). Voit asettaa seitsemän muuta armeijaa tyhjiin paikkoihin, jolloin armeijoita on yhteensä kahdeksan. Mutta jokainen paikka maksaa tavaroita, ja hinta nousee jokaisen paikan jälkeen. Kuten piiritysarmeijat, myös puolustusarmeijat kuuluvat killalle eikä niitä saa takaisin. Kun paikkojen hinta nousee, yksi henkilö ei enää välttämättä saa niitä avattua vaan tavarat laitetaan killan varastoon, jossa ne odottavat käyttöä.

Piiritettynä

Kun sektorisi on piiritettynä, se ei tuota valtaa. Useimmat toiminnat ovat estettyjä (puolustusarmeijan laitto, päämajan siirto, vapauden anto). Niinpä on kiltasi edun mukaista tuhota piiritysarmeija.

Tukivarasto

Jokaisella killalla on 'tukivarasto', joka antaa bonuksia KvK-sodissaa. Tukivarasto lasketaan killan tasosta ja tietyistä rakennuksista. Se antaa bonuksen sekä hyökkäykseen että puolustukseen kaikille yksiköille jotka on asetettu sektoriin.

Tukivarasto jaetaan killan hallitsemien sektoreiden kesken siten että päämaja ottaa ensimmäisenä ja sen jälkeen päämajasta ulospäin olevat sektorit.

Näet tämän bonuksen pitämällä hiirtäsi armeijan päällä. Piiritys- ja puolustavat armeijat voivat saada bonuksen jos ne ovat kantaman sisällä. Killan tukivarasto lasketaan uudelleen päivittäin, joka laskennan yhteydessä.


Vihje: Päämajan maksimibonus on 75%, muissa sektoreissa maksimibonus on 50% heikentyen ulospäin mennessä.

Päivittäinen laskenta

Päivittäinen laskenta tapahtuu tiettyyn aikaan joka päivä. Näet tämän laskurista KvK provinssikartalla. Laskennan aikana seuraavat asiat tapahtuvat:

 • Kiltojen tasojen laskenta

 • Kiltojen sijoitusten laskenta

 • Tukivaraston/bonusten laskenta

 • Valta jaetaan killoille

 • Hyökkäyssuojat poistetaan sektoreilta

 • Jos siirsit päämajaa edellisenä päivänä, tämän valinnan lukitus poistetaan.

Maailman valinta

Tervetuloa takaisin, .

Olet jo pelannut näissä maailmoissa:
  Pelaa uudessa maailmassa, jossa et ole vielä käynyt

   Etkö ole ?

   Kirjaudu ulos

   blaaah